s obzirom da je većina Vas manje-više upoznata sa činjenicom da je Ak Omišalj za potrebe natjecanja nabavio novi Termlab Magnum uređaj a od nedavno i pripadajuća kliješta za mjerenje snage iz pojačala, na našem natjecanju SPL ISLAND dolazi do male promjene u klasama. Naime, slušajući sa strane natjecatelje i druge sudionike natjecanja nailazili smo na primjedbe da se u klasama sa ograničenjem snage natjecatelji natječu sa underrejtanim pojačalima. Iako smo se vodili tvorničkim navodima snage kao i fair playom natjecatelja te osobno nismo naišli na nepoštivanje postojećih pravila, idući u korak sa Europom/svijetom (u okvirima mogućnosti) odlučili smo iskoristiti mogućnosti koje nam pruža nova mjerna oprema i natjecanje podignuti na višu razinu. Dakle, konkretno to znači da će se od idućeg SPL ISLAND natjecanja ( a po želji organizatora i na drugim natjecanjma gdje ćemo mi biti zaduženi za SPL dio eventa...) u MINI klasi sa navedenim Magnum strujnim kliještima mjeriti snaga koju pojačalo isporučuje na subwoofer. Snaga se ispisuje direktno na displeju Termlaba tako da NEMA mogućnosti manipuliranja rezultatom, a natjecatelj koji preleti dozvoljeni limit automatski gubi rundu (to odrađuje sam program, na slici ispod imate primjer kako ja to radim efikasno

Eto čisto toliko za sada pa pucajte prijedloge/savjete itd.
ovo sam ja namjerno samo da vidite kako je to