2 igorp JEL VIDIŠ SAD????
ostala mi velička slova upaljena sorry ne derem se....
Izazov?!
-
- Registered User
Izazov?!
pa dobro, ajde znači napredujemo. jedan je od razloga to što malo ljudi zna dase priređuju takvi eventi ako sam dobro razumio. onda neka se sada na glavnoj naslovnoj stranici foruma stavi obavjest "db kup u crikvenici" i da vidimo kolko če onda biti zainteresiranih, i onda od onoliko ljudi kolko se javi da bi sudjelovalo treba prepolovit i onda če mo znat bar otprilike kolko bi ih sigurno došlo i da li bi se to isplatilo to organizirat!!
Znači na glavnoj stranici napisat da svi na forumu vide "DB cup Crikvenica",
Ne očekujem previše da se jave ljudi sa istoka Hrvatske radi velike udaljenosti al se nas tu u primorju more dovoljno skupit za takav event i zajebnciju dapače bilo bi super kad bi došla ekipa iz zg-a,vukovara.. itd da sad nenabrajam.
Ajmo Administratori....
Znači na glavnoj stranici napisat da svi na forumu vide "DB cup Crikvenica",
Ne očekujem previše da se jave ljudi sa istoka Hrvatske radi velike udaljenosti al se nas tu u primorju more dovoljno skupit za takav event i zajebnciju dapače bilo bi super kad bi došla ekipa iz zg-a,vukovara.. itd da sad nenabrajam.
Ajmo Administratori....
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
- Registered User
Izazov?!
evo Kristijan ,"poznat na cicama pod nadimkom kiki" se počeo interesirati oko toga, več je nabavio sve potreben papire s hermanom kako bi se to organiziralo no treba samo nabavit dozvolu od gradonačelnika grada, mislim neželim sada govoriti u njegovo ime, al samo znam da iznajmljivanej parkinga na kojem bi se to održalo košta cca 10000 kn, i uzalud to sve planirati ako če biti među ekipom " pa ako mi bude usput , pa možda dođem, blablabal" neče biti niš od toga. naravno ako gradonačelnik to odobri znali bi datum i onda b ise mogli početi dogovarat...........
nastavak na thredu db cup crikvenica....................
nastavak na thredu db cup crikvenica....................
Last edited by igorp on Fri Feb 15, 2008 1:09 am, edited 1 time in total.
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
- Registered user
Re: Izazov?!
Svi rezovi su ostvareni sa DD woferima i DD, Hifonics pojacalima.
lajchi wrote:Dakle nakon podužeg razgovora, iz Sound Garage-a smo odlučili prestati sa "ozbiljnim" SPL takmičenjem(kako zbog bezveznog jebanja opreme koja se desila ove godine itd.), tako dugo dok netko ne dotakne i/ili prestigne naše rezultate, a do onda budemo na natjecanjima za zajebanciju, sa sistemima za slušanje
Dakle izazovi su:
1 15" woofer, 1 pojačalo 153,4 dB
1 15" woofer, 4 pojačala 155,5 dB
1 12" woofer, 1 pojačalo 152,1 dB
1500w i 1x15" woofer 150,8 dB
Ovo sad kako zvući zvući i hebe mi se za komentare, tako je odlučeno i od sada čekamo.
-
- Registered User
trenutno je dosta zanimljivi izazov je 155.9 sa jednim pojacalom i jednom baterijom u street klasi..... 

-
- Registered User
2,5dB preko ovog gore izazova 

-
- Registered User
....sada je loptica opet na Hermanovoj strani,.....pa da ga vidimo 

- Shmajs
- Registered User
da posle 6 godina 
aj sad oldtimeri da vidimo da potvrdite (potvrdimo) onu : bez starca nema udarca

aj sad oldtimeri da vidimo da potvrdite (potvrdimo) onu : bez starca nema udarca
-
- Registered User
vidjet ćemo, valjda budu za vikend dečki malo zabrpali 

-
- Registered User
lol, necro tema again