Reply to topic  [ 1 post ] 
The Wall Returns 
Author Message
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Fri Mar 03, 2006 3:09 pm
Posts: 3063
Location: Zagreb-Zapruđe
SPLIT, STADION POLJUD 23.07.2013.g.
ROGER WATERS

TRIJUMFALNI POVRATAK ROGERA WATERSA u EUROPU 2013.g. IZVANREDAN VIZUALNO ZVUČNI SPEKTAKL
"THE WALL "!

Image

Uploaded with ImageShack.us


“Najbolji Arena spektakl ikad.” - New York Post
“The Wall uživo je bez mane. Svatko ga mora vidjeti za vrijeme svog života.” Philadelphia Inquirer
“Djelo odjekuje još snažnije nego prije. ” - The Independent
The Wall je trijumf ambicije… vrhunac postignuća u rocku.” The Times, London
“Bez sumnje, bit  ćete oduševljeni…….” - The Telegraph
“The Wall je savršena pozadina za većinu efekata koje sam ikada vidio kroz izazovne koncertne animacije i vizualne grafike.” - London Evening Standard
“Nemoguće je biti neimpresioniran ovom izvedbom s doživljajem za sva osjetila ” - The Guardian

LONDON, 9. studeni 2012: Roger Waters, suosnivač i glavni autor fenomenalnih Pink Floyd-a, najavio je povratak povijesne produkcije “The Wall” u Europu 2013.g. Njegovo audio vizualno remek djelo otuđenja i transformacije bit će u cijelosti izvedeno uključujući prateći bend u punom sastavu,te umjetničku produkciju. “The Wall” je  do sada uživo izveden 192 puta diljem svijeta, ispred više od 3.3 milijuna fanova što turneju čini jednom od najuspješnijih turneja u povijesti rocka. Turneja 2013 sadržavati će 18 open air/stadionskih izvedbi, uključujući kultne prostore kao što su Rimski Olimpijski Stadion, Amsterdamska Arena, Berlinski Olimpijski Stadion i Telenor Arenu u Oslu.

Za  velike “open air” stadionske koncerte, Roger Waters redizajnirao je The Wall izvedbu,te je        remek djelo podignuo na viši nivo kako bi postigao ultimativni stadionski događaj. Cilj mu je bio približiti  The Wall iskustvo još bliže fanovima gdje god sjedili.

“Izvanredno mi je drago što ću još jednom izvoditi The Wall u Europi. Bit će to jako zabavno za sve nas. Preradio sam show za izvedbu na velikim stadionima. Stvarno je dobro. Još više pokreta, čak je aktivnije, privlačnije, dramatičnije i uzbudljivije od nastupa u arenama. Morao sam razmisliti o cijeloj priči sa stadionima. Ovakav veliki stadionski show nije mogao biti realiziran prije 40 godina. Nismo mogli ispuniti prostor na način da bude emocionalno, glazbeno i scenski zadovoljavajući. Tehnologija se promijenila. Sada možemo.”
Waters je 2010.g. redizajnirao famoznu produkciju “The Wall” koristeći naprednu tehnologiju modernog doba i specijalne efekte koje je publika diljem svijeta prihvatila uz nebrojeno puno prodanih nastupa i višednevnih izvedbi diljem svijeta uključujući rekordnih 9 rasprodanih koncerata na River Plate Stadiumu u Buenos Airesu, Argentina. “The Wall” je i dalje jedan od najutjecajnijih albuma u povijesti snimljene glazbe, ima duboki efekt na pop kulturu te odjekuje kroz razne generacije glazbenih fanova.
Prije 2010.g. “The Wall” je bio jednostavno prevelik da bi se razmišljalo o turneji, ali nove arene, te napredak tehnologije su riješili tehničke probleme. Waters je prilagodio izgled i dojam izvedbe kako bi odgovarala zapanjujućoj teatralnoj ekstravaganciji zbog koje je "The Wall" inkarnacija uživo postala toliko legendarna. Zahvaljujući promjenama još jedna generacija bit će inspirirana veličanstvenošću audio vizualnog djela koji oduzima dah. Originalna produkcija “The Wall” u potpunosti je uživo izvedena samo 29 puta za vrijeme Pink Floydove turneje 1980 g., te jednom u Berlinu povodom proslave pada Berinskog zida.

Koncert održan u Areni Zagreb 13.04.2011.g.spada u vrhunce koncertnog doživljaja, audio vizualnog i svakako produkcijskog savršenstva. To može posvjedočiti svatko od 18 tisuća oduševljenih posjetitelja. Nema sumnje da će i koncert na Poljudu oduševiti sve prisutne obzirom da je Roger Waters obećao da će stadionska turneja biti još atraktivnija, dramatičnija i uzbudljivija od nastupa u arenama.

Roger Waters predstaviti će turneju putem specijalnog Internet prijenosa na RogerWaters.com i Facebook.com/rogerwaters u četvrtak 15. studenog od 12:30 prema engleskom računanju vremena, te će objaviti više detalja.

Fan KLUB pretprodaja, koja omogućuje fanovima da što prije dođu do najboljih mjesta, počinje 12.studenog u 8 h, dok redovna prodaja počinje 16. studenog u 10 sati ujutro. Za više detalja, molimo posjetite  www.RogerWaters.com.
VIP LOŽE – 600 kuna
SJEDENJE 1 – sektori D, E, P, R - 400 kuna
FAN PIT– 380 kuna
SJEDENJE 2 – sektori F, G, N, O – 330 kuna
TRAVNJAK– 280 kuna
SJEDENJE 3 – sektori H, I J, K, L, M – 230 kuna
The Wall je jedan od najprodavanijih i najutjecajnijih albuma u rock povijesti iz kojeg je svakako najpoznatiji singl  'Another Brick in the Wall', po kojemu je i Allan Parker snimio film s Bobom Geldofom u glavnoj ulozi. The Wall je najveći  stadionski projekt Rogera Watersa koji hrvatska publika ima prilike vidjeti 23.srpnja.2013.g. I vjerojatno nikada više.

Info: www.RogerWaters.com

_________________
Ribbon speakers&subwoofers-Nothing else since "77" www.vmpseurope.com
Glavni kum svih audiofila


Last edited by Darac on Fri Nov 09, 2012 1:04 pm, edited 1 time in total.Fri Nov 09, 2012 1:03 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software