Prije par dana sam postao vlasnik ove male kutije iz 2014.god i mogu reć da je tvornički audio sistem blago rečeno katastrofa, što je i za očekivati za ovakvu klasu auta.
Koja mi je najjeftinija opcija za podignuti ljestvicu koju klasu gore odnosno dobiti kvalitetniji zvuk? Da li bi samo zamjena 2 prednja i 2 zadnja zvučnika imala ikakvog smisla na tvorničkom HU? Pretpostavljam da bi nekakav aktivni sub ispod sjedala donio osjetno poboljšanje ali koliko vidim samo on je nekih 2000kn. Zamjenu original headunita bi volio izbjeći ako nije neophodno, što zbog kopanja pola instrument table što zbog ružnijeg izgleda (iako bi vjerojatno s novim HU-om dobio bluetooth opciju što mi jako fali).
Znači ne tražim nikakav profi lvl instalacije i ne želim provlačiti kablove i spajati pojačala nego samo želim da muzika u autu ne zvuči kao stereo zvučnici na malo boljem mobitelu.
Drugi auto u obitelji je Golf 7 Sportsvan iz 2014.god, Highline oprema, i njegovim tvorničkim sound setupom sam apsolutno prezadovoljan. Ako bi Citigo mogao zvučati 70% kao Golf ja zadovoljan

Ako mogu za cca 1500-2000kn dobiti nekakvo riješenje onda super, ako ne onda moram dalje kombinirati

Unaprijed hvala na savjetima!