Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Kako spojiti dva kompa na wireless način? 
Author Message
Registered User
Registered User

Joined: Fri Feb 10, 2006 11:39 am
Posts: 1170
Location: Veliko Trgovišće
Ja sam svog platio 150kn. Vele ljudi da je 555 bolji. Uglavnom ak te svrbi daj 250-300kn za 555, ak ga nađeš, ak ne i 515 je čist ok.
Inače, canyon pci katica nema antenu na sebi nek ima još 1-1.2m wireless kabla tak da antenu možeš dignut da bi imao bolji prijem. A 94kn kolko dođe u linksu je sasvim prihvatljiva cijena. Znači sveukupno me wireless došao 244kn. Po meni ok cijena.

_________________
Svi elektronicki uredaji rade na bijeli dim!
Kad dim izade uredaj vise ne radi!!!


Wed Nov 28, 2007 3:15 pm
Profile
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 10, 2006 6:40 pm
Posts: 7228
Location: Valbandon
ma, ja imam neku dlinkovu zvijerkicu, fali mi samo AP ... svidja mi se na 555 sto ima usb port, pa se da recimo printer spojiti...a i ima 2 antene...pa, ono, jedna ostane u kuci, a drugu produzim po potrebi na krov..

_________________
http://www.walbandon.com /// FREE AVAST --> www.walbandon.com/avast
// READ THE RULES !! or  MAKE MY DAY :)


Wed Nov 28, 2007 8:28 pm
Profile WWW
Registered User
Registered User

Joined: Fri Feb 10, 2006 11:39 am
Posts: 1170
Location: Veliko Trgovišće
Prije dva dana sam imao malih problema sa signalom, al sad je ok. Našao sam točku di se router i kartica nađu. Nego ipak, ipak bi htio pojačati signal na 515, pa me zanima dal mogu s njega skinuti antenu i staviti http://www.links.hr/index.php?naziv=Antena+D-LINK+DWL-50AT%2C+unutarnja%2C+5dBi+Gain+Dipole+Antena&option=artikl&id_kategorija=053509&id_artikl=053.509.112
Inače to je jača antena za dlink router

_________________
Svi elektronicki uredaji rade na bijeli dim!
Kad dim izade uredaj vise ne radi!!!


Fri Nov 30, 2007 3:07 pm
Profile
Administrator
Administrator

Joined: Fri Feb 10, 2006 7:15 am
Posts: 2872
Location: Karlovac
mislim da se antena nemoze odvojitj jedino raskopati i nalemit novi konektor-antenu nego

postoj mogučnost da ga napunis sa novim nesluzbenim firmwareom koj bi trebal imat mogucnost podizanja izlazne snage
evo ljink : http://zombix.net/images/rta770wau-v021801_07c_a0_23e8-nocfe-se515.rar ova verzija omogcava da ruter radi i na dsl-u od optime

info:http://openwrt.org/

PS: ovo radite na vlastitu odgovornost
Image


Last edited by hrvoje on Fri Nov 30, 2007 3:21 pm, edited 1 time in total.



Fri Nov 30, 2007 3:20 pm
Profile WWW
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 10, 2006 6:40 pm
Posts: 7228
Location: Valbandon
cek, znaci 515 se ne moze skinuti antena? a 555? jer nisam vican lemljenju, a uskoro bi si trebao upiknuti jedan od ta 2...

_________________
http://www.walbandon.com /// FREE AVAST --> www.walbandon.com/avast
// READ THE RULES !! or  MAKE MY DAY :)


Fri Nov 30, 2007 6:37 pm
Profile WWW
Registered User
Registered User

Joined: Fri Feb 10, 2006 11:39 am
Posts: 1170
Location: Veliko Trgovišće
Super, nekako mi se i činilo da je dosta jako zašarafljena :D

_________________
Svi elektronicki uredaji rade na bijeli dim!
Kad dim izade uredaj vise ne radi!!!


Fri Nov 30, 2007 6:43 pm
Profile
Registered user
Registered user
User avatar

Joined: Sun Jul 23, 2006 12:34 pm
Posts: 939
Location: Karlovac
[QUOTE=walbandon;197780]znaci dobar je 515? mogao bih ga nabaviti za 200kn, pa ne znam, sta je bolje 555 ili 515?[/QUOTE]

Cuj, ja ga imam vec ~3god, nikakakvih problema dosad. Dosao je u paketu kad sam uvodio DSL. Tu i tamo (jako rijetko i bez pravila nekog) zna veza puci ali mislim da nije do njega vec do veze. Uostalom sa time imaju svi problema.

Nego i ja dosta citam da ekipa vise preferira upravo 515cu naspram 555ce a sad tko ce ga znati. 555 je ipak noviji model, ima cak 2 antane :laugh: i po nekoj logici bi trebao biti opcenito bolji no eto... pricam ti samo sta sam cuo i procitao od drugih.

Osobno da kupujem novo radije bi uzeo 555cu iako me moj stari 515 odlicno sluzi.

[QUOTE=Matt;198405]Prije dva dana sam imao malih problema sa signalom, al sad je ok. Našao sam točku di se router i kartica nađu. Nego ipak, ipak bi htio pojačati signal na 515, pa me zanima dal mogu s njega skinuti antenu i staviti http://www.links.hr/index.php?naziv=Antena+D-LINK+DWL-50AT%2C+unutarnja%2C+5dBi+Gain+Dipole+Antena&option=artikl&id_kategorija=053509&id_artikl=053.509.112
Inače to je jača antena za dlink router[/QUOTE]

Cuj, uvijek mozes kupiti jos jednog (ili kojeg drugog) pa jednog postavis na repeat-or mode i rijesen problem. Bez puno kompliciranja, ikakvog raskapanja i dodatne zahebancije.

_________________
Image


Last edited by walbandon on Fri Nov 30, 2007 6:59 pm, edited 1 time in total.



Fri Nov 30, 2007 6:54 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software