Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Proxy 
Author Message
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 10, 2006 6:40 pm
Posts: 7228
Location: Valbandon
hmm, ovisi kakav je ups...kad je slepi vrsio vojsku na tehn., fuksu u puli, onaj ups je drzao pun qurac uredjaja i pun qurac dugo, milims da nekih par godina se nije gasio:,...tako da..:)

_________________
http://www.walbandon.com /// FREE AVAST --> www.walbandon.com/avast
// READ THE RULES !! or  MAKE MY DAY :)


Mon Mar 05, 2007 3:33 pm
Profile WWW
Registered User
Registered User

Joined: Fri Apr 21, 2006 12:41 pm
Posts: 1936
Location: Zagreb, Mala Mlaka
vidio sam UPS-ove velike ko ormari..!! od APC-a...
ti pak drze cijelu zgradu..


Mon Mar 05, 2007 3:35 pm
Profile ICQ WWW
Administrator
Administrator

Joined: Fri Feb 10, 2006 7:15 am
Posts: 2872
Location: Karlovac
[QUOTE=walbandon]hmm, ovisi kakav je ups...kad je slepi vrsio vojsku na tehn., fuksu u puli, onaj ups je drzao pun qurac uredjaja i pun qurac dugo, milims da nekih par godina se nije gasio:,...tako da..:)[/QUOTE]


predpostavljam da je usput bil ustekan u struju i da su imali struju uopce? :)


Mon Mar 05, 2007 3:36 pm
Profile WWW
Administrator
Administrator

Joined: Fri Feb 10, 2006 7:15 am
Posts: 2872
Location: Karlovac
[QUOTE=RemX]gateway i je proxy :crybaby:

A brijem da je server linux... :wallbash:

A nish... Cika admin i ja naj frendovi :thumbup:[/QUOTE]

ako si spojen utp kablom izstekaj ga i spoj odma na dsl modem :vamp:


Mon Mar 05, 2007 3:38 pm
Profile WWW
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 11, 2006 12:32 am
Posts: 16927
Location: Hreljin
hakeri srušite mi ovo : http://hal.kbc.ri/

_________________
Image


Mon Mar 05, 2007 3:44 pm
Profile
Registered user
Registered user
User avatar

Joined: Mon Feb 26, 2007 10:10 am
Posts: 858
Location: Karlovac
@ REMX... Proksy ne pušta samo http osim ako ga namjestiš da pušta samo http
mi koristimo proksy + i radi nam sve osim Mail-a, tj. nismo pokušavali namjestiti mail preko prokxy-a. torrent je moguće namjestiti preko prokxy-a ali jako teško, tj. postoji neka caka. Msn bi ti trebao raditi ako ima podršku za prokxy a većina ima. Tj. svi programi koji imaju podršku za "soks 5" rade preko prokxy-a, provjereno.

_________________
http://www.kanuking-avantura.hr/flash/


Mon Mar 05, 2007 4:36 pm
Profile
Registered User
Registered User

Joined: Sat Feb 11, 2006 11:45 pm
Posts: 1794
Location: Zaprešić
Rade svi programi ako imaš podatke... User i pass su bitni.. ;)


Mon Mar 05, 2007 5:00 pm
Profile
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 10, 2006 6:40 pm
Posts: 7228
Location: Valbandon
[QUOTE=hrvoje]predpostavljam da je usput bil ustekan u struju i da su imali struju uopce? :)[/QUOTE]
da, n eznam postoji li nesto takvo sto bi bez struje drzalo kao baterija toliko dugo...da, ono mislio sam na povremene nestanke struje, a u par godina moraolo je bar jednom nestati struje na par sati..no, vjerujem da ce slepix izjasniti o tome...

_________________
http://www.walbandon.com /// FREE AVAST --> www.walbandon.com/avast
// READ THE RULES !! or  MAKE MY DAY :)


Mon Mar 05, 2007 5:21 pm
Profile WWW
Administrator
Administrator

Joined: Fri Feb 10, 2006 7:15 am
Posts: 2872
Location: Karlovac
proxy u pravilu radi samo sa http protokolom port 80 tj 8080 i proxy nije nista drugo nego samo cache izmedju korisnika i neta (ubrzava surfanje ukoliko se vise puta uzastopno posjecuje isti web sadrzaj od korisnika koji se nalaze iza proxy servera ), i u pravilu proxi blokira samo http stranice i to na nacin da se napravi blacklista (obicno je tako) a ono kaj vas jebe je firewall, ak ofirewall blokira samo portove onda to nije problem zaobic ali ako markira promet tj prepoznaje (Layer 7 filtering) onda je to banana


Last edited by hrvoje on Mon Mar 05, 2007 5:28 pm, edited 1 time in total.



Mon Mar 05, 2007 5:24 pm
Profile WWW
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 11, 2006 12:32 am
Posts: 16927
Location: Hreljin
[QUOTE=hrvoje]proxy u pravilu radi samo sa http protokolom port 80 tj 8080 i proxy nije nista drugo nego samo cache izmedju korisnika i neta (ubrzava surfanje ukoliko se vise puta uzastopno posjecuje isti web sadrzaj od korisnika koji se nalaze iza proxy servera )[/QUOTE]
meni ide preko toga i kad iskljucim isto radi,ali da ubrzava nebaš bar tu na poslu kod mene,a svako malo ispisuje ovo:
Explanation: The request timed out before the page could be retrieved.

Try the following:

* Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
* Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
* Contact website: You may want to contact the website administrator to make sure the Web page still exists. You can do this by using the e-mail address or phone number listed on the website home page.

If you are still not able to view the requested page, try contacting your administrator or Helpdesk.

Technical Information (for support personnel)

* Error Code 10060: Connection timeout
* Background: The gateway could not receive a timely response from the website you are trying to access. This might indicate that the network is congested, or that the website is experiencing technical difficulties.
* Date: 05.03.2007 16:57:39
* Server: hal.kbc.ri
* Source: Firewall

_________________
Image


Mon Mar 05, 2007 6:59 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software