Reply to topic  [ 4 posts ] 
Alfa 159 BOSE Hi-Fi pojacalo i subwoofer pitanja ? 
Author Message
Registered User
Registered User

Joined: Tue Dec 02, 2008 11:45 pm
Posts: 1049
Location: SPLIT
Evo ekipa, ako može pomoć, C/P sa Alfa forum...siguran san da se ovdi netko susreo sa sličnim problemom...

Imam originalan BOSE Hi-Fi. Malo sam danas pratio konfiguraciju I primjetio da mi subwoofer ne radi. U knjizi sam trazio broj osiguraca al ga nisam pronasao. Pomoglo bi ako netko zna u kojoj je kutiji i pod kojim brojem se krije taj osigurac? Uz to nisam uspio pronaci ni pojacalo. Kazu da se nalazi u "rear window shelf"! Trazio sam po portapaku po pretincima I opet nista.....ako mi netko moze udrit sliku kako izgleda i gdje se tocno nalazi. Inace sam bio prezadovoljan zvukom do ovih saznanja.

http://i950.photobucket.com/albums/ad34 ... faea48.jpg

NOVO:

Danas smo "kopali" po portapaku. Pojacalo se nalazi na poledjini kucista subwoofera. Osiguraci nadjeni, pojacalo dobiva struju. Zamijenili subwoofer i nista. Vjerujemo da nesto nije u redu sa pojacalom. Drugom prilikom kad budemo imali vise vremena I izvora (rezervno pojacalo) ici cemo dalje. Mozda da odem nekom sto se bavi auto akustikom da to pogleda ali me strah da mi ne pocupa obloge (za doc do pojacala treba rastavit pola portapaka)?
Negdje sam procitao da su svi zvucnici spojeni preko pojacala. Nama je muzika normalno svirala preko HU s iskljucenim zicama pojacala I woofera. Auto je staro tri godine I tesko mi je povjerovati da je neko nesto "cackao" po tome.
Ako je, moguce je da je nesto sa zicama pobucano, postoji li mogucnost za ispitat pojacalo I sub (kompletan system) van auta. Ima li se di skinit shema ozicenja?

http://i950.photobucket.com/albums/ad34 ... 9fb9c2.jpg


Wed Apr 09, 2014 8:39 pm
Profile
Registered User
Registered User

Joined: Tue Dec 02, 2008 11:45 pm
Posts: 1049
Location: SPLIT
niko ništa ?? di su ovi serviseri pojačala :ja_ne:


Thu Apr 10, 2014 8:24 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Mon Apr 03, 2006 10:25 am
Posts: 348
Location: Novi Sad,Srbija
Ja imam Bose kod mene u 156...Preko pojacala idu svi zvucnici...Imas poseban konektor samo za sub da se on iskljuci..Ako ti rade svi zvucnici,a ti si iskpocao sve konektore,onda je to kod tebe prevezano i zato ti i ne radi...


Sat Apr 12, 2014 4:33 pm
Profile
Registered User
Registered User

Joined: Tue Dec 02, 2008 11:45 pm
Posts: 1049
Location: SPLIT
aha ok, thx sad ću prinit ovom kolegi sa foruma, pa ćemo vidit jel smo rješili problem... :hehe:


Mon Apr 14, 2014 10:29 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 180 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software