Revolucionarne Dynaudio XEO zvučne kutije

Vijesti koje se objavljuju na portalu
Post Reply
User avatar
Darac
Registered User
Registered User
Posts: 3063
Joined: Fri Mar 03, 2006 3:09 pm
Location: Zagreb-Zapruđe

Revolucionarne Dynaudio XEO zvučne kutije

Post by Darac »

Revolucionarne Dynaudio XEO zvučne kutije s izravnim bežičnim umrežavanjem s izvorom zvuka

[img width=550]http://img337.imageshack.us/img337/1083/nxeomain.jpg[/img]

Ekskluzivni danski proizvođač zvučnih kutija Dynaudio među prvima je širokom svjetskom tržištu ponudio High End sustav zvučnih kutija koji se bežično povezuju s gotovo svakim modernim izvorom zvuka: računalom, TV-om, SBC player-om, igrajućom konzolom i smart telefonom ili gadgetom. Nova linija nosi naziv XEO i početno dolazi u dvije inačice: XEO 5 je samostojeća kutija s visokotoncem i dva woofer-a i XEO 3 je klasična dvostazna kutija za policu.

XEO kutije se bežično povezuje preko XEO odašiljača s gotovo svakim standardnim digitalnim ili analognim izvorom. Prijenos audio signala je bežičan i digitalan, XEO kutije u sebi sadrže digitalno analogni konverter, digitalne skretnice i dvokanalna 50W pojačala koji nadalje pogone poznate Dynaudio zvučne jedinice: 27mm kupolasti visokotonac i 14.5 cm MSP srednjotonac/bass. Udaljenost između XEO zvučnih kutija i XEO odašiljača može biti i do 50m. S jednim Transmitterom moguće je povezati do tri para kutija, koje su  npr. raspoređene u tri prostorije čime se jednostavno dobiva „multiroom“ instalacija. XEO Transmitter se s računalom, digitalnim ili analognim izvorom može povezati preko USB, TosLink ili RCA ulaza.
XEO je potpuno Plug & Play, vrlo je jednostavan za upotrebu i ne zahtjeva nikakvu konfiguraciju kod instalacije. Potrebno je samo spojiti XEO Transmitter na digitalni ili analogni izvor, smjestiti XEO kutije u prostor, priključiti ih na napajanje i vaš High End sustav je potpuno spreman! S parom kutija u jednoj prostoriji upravlja se s daljinskim upravljačem. Umrežavanje je potpuno digitalno i bez gubitaka u prijenosu, a Dynaudio iskustvo iz profesionalne audio tehnike garantira visoko kvalitetan zvučni rezultat!
XEO 3 i 5 po svojem dizajnu izrazito sliče vrlo popularnoj Dynaudio Excite liniju pasivnih zvučnih kutija (Excite X12 i X32) i početno će biti dostupni u bijeloj i crnoj piano lak obradi površine. Preporučena maloprodajna cijena za par XEO 3 kutija je 1.300 Eura, a za par samostojećih XEO 5 cijena iznosi 2.700 Eura. XEO Transmitter je dodatnih 250 Eura.
U Dynaudiu smatraju da XEO predstavlja izvrsnu ponuda s obzirom da kupac s zvučnim kutijama dobiva kompletni audio sustav s pojačalima, DAC-om i ne mora kupovati dodatne interkonekte, a rezultat je potpuno integriran High End sustav koji je ujedno i Plug & Play.

www.sound-news.net
Last edited by Danny on Tue Feb 07, 2012 10:33 pm, edited 1 time in total.
Ribbon speakers&subwoofers-Nothing else since "77" www.vmpseurope.com
Glavni kum svih audiofila
Post Reply

Return to “Vijesti za portal”