Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Procesori 
Author Message
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Wed Jun 25, 2008 5:47 pm
Posts: 3325
Location: Zagreb
Pitanje za sve koji se kuže u to malo više,
koji je trenutno najjeftiniji proc na tržištu, a da ispunjava sljedeće kriterije

1. samostalni uređaj sa kontrolama na sebi (ili preko lapa)
2. 3 way aktiva
3. time correction
4. EQ


Mon Aug 08, 2011 3:23 pm
Profile
Registered User
Registered User

Joined: Mon Feb 13, 2006 12:50 pm
Posts: 3311
Location: Ljubljana/SLO
Audison bidon i bitten, sve ostalo je skuplje....nadam se da dobijem u kratkom na test bit ten i jbl
ms8

_________________
For Fast Moving Concerts
Team LBaudio
Team Hybrid audio
CUSTOM AEROPORTS and INSTALLS
2x WR SETTER dBDrag S-B -156.7dB - 2005
http://www.lbaudio.org


Mon Aug 08, 2011 5:11 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Sun Feb 26, 2006 10:49 am
Posts: 1211
Location: slovenija, ljubljana
Nick wrote:
Pitanje za sve koji se kuže u to malo više,
koji je trenutno najjeftiniji proc na tržištu, a da ispunjava sljedeće kriterije

1. samostalni uređaj sa kontrolama na sebi (ili preko lapa)
2. 3 way aktiva
3. time correction
4. EQ


Audison Bit ten A ... cca 250€

lp


Mon Aug 08, 2011 5:26 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Wed Jun 25, 2008 5:47 pm
Posts: 3325
Location: Zagreb
On ima samo jedan kanal za sub.
Znači za bridge staviti Y konektor ili?


Mon Aug 08, 2011 6:49 pm
Profile
Registered User
Registered User

Joined: Wed Mar 05, 2008 11:13 pm
Posts: 4942
Location: Rijeka-Sušak
zasto y konektor? pa ionako ako pojacalo ide u bridge signal ide samo na jedan kanal!?!?


Mon Aug 08, 2011 6:56 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Wed Jun 25, 2008 5:47 pm
Posts: 3325
Location: Zagreb
bamboklaat wrote:
zasto y konektor? pa ionako ako pojacalo ide u bridge signal ide samo na jedan kanal!?!?



Ako ima prekidač za to. (kao npr. kod Stega)

A, ako nema, šta će dovesti signal na drugi dio ampa?


Last edited by Nick on Mon Aug 08, 2011 7:18 pm, edited 1 time in total.



Mon Aug 08, 2011 7:07 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Sun Feb 26, 2006 10:49 am
Posts: 1211
Location: slovenija, ljubljana
buba Marko :)


Mon Aug 08, 2011 7:49 pm
Profile
Registered User
Registered User

Joined: Wed Mar 05, 2008 11:13 pm
Posts: 4942
Location: Rijeka-Sušak
Nick wrote:
bamboklaat wrote:
zasto y konektor? pa ionako ako pojacalo ide u bridge signal ide samo na jedan kanal!?!?



Ako ima prekidač za to. (kao npr. kod Stega)

A, ako nema, šta će dovesti signal na drugi dio ampa?

:haaa: pa ako si ga stavio u bridge ima rezim rada mono pojacala,a mono pojacalo ima jedan ulaz i jedan izlaz..
o kojem je pojacalu rijec?


Mon Aug 08, 2011 8:10 pm
Profile
Registered User
Registered User

Joined: Thu Aug 02, 2007 8:23 am
Posts: 2505
Location: NS/Footog, Cyberia
najjeftiniji je "mini DSP" ;)

_________________
http://www.dynablaster.deviantart.com/gallery/


Last edited by DYNABLASTER on Mon Aug 08, 2011 8:13 pm, edited 1 time in total.



Mon Aug 08, 2011 8:12 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Wed Jun 25, 2008 5:47 pm
Posts: 3325
Location: Zagreb
bamboklaat wrote:
Nick wrote:
bamboklaat wrote:
zasto y konektor? pa ionako ako pojacalo ide u bridge signal ide samo na jedan kanal!?!?





Ako ima prekidač za to. (kao npr. kod Stega)

A, ako nema, šta će dovesti signal na drugi dio ampa?

:haaa: pa ako si ga stavio u bridge ima rezim rada mono pojacala,a mono pojacalo ima jedan ulaz i jedan izlaz..
o kojem je pojacalu rijec?


Eto npr PA150


Last edited by Nick on Mon Aug 08, 2011 9:30 pm, edited 1 time in total.



Mon Aug 08, 2011 9:30 pm
Profile
Registered User
Registered User

Joined: Wed Mar 05, 2008 11:13 pm
Posts: 4942
Location: Rijeka-Sušak
on 100% ima jedan ulaz,koliko se sijecam lijevi. provjereno jer sam imao spojeno  ;)
nekih 350w 4ohm/a


Mon Aug 08, 2011 9:43 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Wed Jun 25, 2008 5:47 pm
Posts: 3325
Location: Zagreb
Pitam jer negdje sam pročitao da je dobro i u tom slučaju staviti Y splitter


Mon Aug 08, 2011 9:44 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 2:53 pm
Posts: 1271
Location: Zagreb
vidim da niko ne gleda moje slike  ::)

BitTen je odličan ali 3-way  :-\  nebu išlo jedino ako visoki i srednji ne stavite na pasivnu skretnicu -- da ne davim BitTen je 5-kanalni DSP, znači tw+kick+sub !!!!!

ako baš želiš full aktivu morat ces ić na BitOne  ili staviti visoki i srednji unutar 10cm udaljenosti pa ga staviti na skretnicu i imaš polu 3-way  8)  :lol: - ja osobno više volim "polu 3way" lakše ga je poštelat jedno 25 puta nego full aktivan 3-way  :respect:


Mon Aug 08, 2011 9:46 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Wed Jun 25, 2008 5:47 pm
Posts: 3325
Location: Zagreb
Pod 3 way sam mislio na cijeli sustav, ne samo na sisteme


Mon Aug 08, 2011 10:24 pm
Profile
Registered User
Registered User
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 2:53 pm
Posts: 1271
Location: Zagreb
Onda bitTen i pjevaj  :respect: mislim da bi ti i isao za oko 200€ kod nas, vjerojatno ga dobim sljedeci tj. Na probu pa ti mogu javiti utiske  :respect:

Mono za sub je normalo - ja imam 2 izlaza sa bitone-a za sub pa koristim samo jedan prema Lrx-u tak da ak imas 1 sub to ti je to, ako imas 2 kupis y-kabel pa ga podjelis

Nemas si tu kaj previse razmisljati jer jeftinije nebudes prosao a u BitTen-u imas apsolutno sve kaj ti treba !!


Tue Aug 09, 2011 12:36 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software